Fyrås Trä söker administratör

Är du den som gillar administrativa uppgifter, siffror och att få ge kunder och andra besökare god service och hög nöjdhet? – Sök jobbet som administratör på Fyrås Trä?

Administratör till Fyrås Trä

Är du den som gillar administrativa uppgifter, siffror och att få ge kunder och andra besökare god service och hög nöjdhet?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i den administrativa delen av företaget med ett flertal arbetsuppgifter. De huvudsakliga är kopplade till försäljningen, där du kommer att vara behjälplig säljavdelningen genom att hantera kunder via telefon, e-mail samt besökande, där vi sätter kunden i fokus och ger en god service med hög kundnöjdhet som slutmål. Det innebär även viss försäljning, ordermottagning och orderregistrering, organisera/administrera transportbokningar och utlastning.

Vem är du?

Du har gymnasiekompetens och gärna någon eftergymnasial utbildning samt några års arbetserfarenhet, gärna inom liknade arbete. God datorvana, viss kunskap inom bokföring och förmåga att hantera delarna inom Officepaketet är andra kunskaper som du behöver. Du talar både svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är önskvärda. Meriterande är om du arbetat inom försäljning, ordermottagning eller transport.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och uppskattar att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande, flexibel, självgående, van att ta egna initiativ och lösa uppgifter självständigt. Då arbetet periodvis är under hög belastning behöver du vara stresstålig. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Tjänsten är på heltid, 08:00-17:00, tillsvidareanställning.

Viss fakturering/bokföring kan också bli aktuellt och ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma över tid.

Mer info och ansökan

Du söker tjänsten via experis.se där du laddar upp ditt CV och personligt brev (i pdf-format).